Orlebar Brown by Post-Office

| Leave a comment

Orlebar Brown by Post-Office

London studio Post-Office have completed a boutique in Notting Hill with rails made of bronze-plated scaffolding.

Orlebar Brown by Post-Office

The shop for Orlebar Brown sells mens' swimming shorts and accessories.

Orlebar Brown by Post-Office

The designers selected materials to reference Mediterranean beach resorts, using granite and reclaimed Aspendos stone for the flooring and counter tops.

Orlebar Brown by Post-Office

Post-Office was founded in 2009 by Canadian designer Philippe Malouin. They created Dezeen's offices in north London earlier this year - take a look here.

Orlebar Brown by Post-Office

Dezeen also filmed interviews with Malouin in Milan and Cologne earlier this year.

Orlebar Brown by Post-Office

Photographs are by James McDonald.

Here are some more details from Post-Office:


Inspired by Julius Shulman’s Los Angeles photography and Ken Adams’ production design as well as Cesar Manrique's breathtaking resorts in Lanzarote, the aesthetic is masculine, refined and minimal.

Materials include lavastone tiles, mimicking the black sands of Manrique's timeless resorts, white cement boards in order to provide a subdued texture, whilst being the perfect backdrop for Orlebar Brown's colourful palette.

The display units are made of bronze plated industrial scaffolding poles and keyclamps, reflecting the both the brand's strength (industrial keyclamp) and its luxury (bronze plating).

The surfaces (reception desk and display unit) are clad in vintage Aspendos stone (reminding one of a resort's ocean-eroded stone cliffs).

178a Westbourne Grove, Notting Hill