The volumes are clad in steel, flint and brick

A "respectful" coastal home features in today's Dezeen Weekly newsletter

The latest edition of our Dezeen Weekly newsletter features a home at Wells-next-the-Sea in Norfolk that looks like an ad hoc cluster of buildings.

UK studio Mole Architects has created a house named Freeholders formed of three contrasting volumes on the coast at Wells-next-the-Sea, UK.

The studio designed the two-bedroom house to mimic the irregular clusters of cottages and terraces that characterise the conservation area in the north Norfolk seaside town.

Readers are impressed. One commenter said: "A new building that respects its surroundings"

Salt panels in The Tower
Salt panels made using "only sun and wind" used to clad interior of Frank Gehry's Arles tower

Other stories in this week's newsletter include salt panels made using "only sun and wind", OMA's proposal for a mixed-use high-rise on Billionaire's Row in New York, and our roundup of ten homes in the Hamptons.

Subscribe to Dezeen Weekly

Dezeen Weekly is a curated newsletter that is sent every Thursday, containing highlights from Dezeen. Dezeen Weekly subscribers will also receive occasional updates about events, competitions and breaking news.

Read the latest edition of Dezeen Weekly. You can also subscribe to Dezeen Daily, our daily bulletin that contains every story published in the preceding 24 hours.

Subscribe to Dezeen Weekly ›