Hidden tints by Note Design Studio | Dezeen Awards

Shortlists

Hidden tints
by Note Design Studio

A colour palette based on original colours, three expressive tiled ovens, decorations in ceilings and carpentry and an original pattern from a floor, hidden tints, a former office in Stockholm, was turned into a home. 

These old traits and peculiarities were the clues that were needed to lead a white office space into a contemporary direction. The result is a harmonious but rich colour experience – inspired by the original splendour – and a new home for our client and his children.

Project: Hidden tints
Shortlisted for: Residential interior
Read more: Note Design Studio

Headline sponsors

Sponsors

  • Herman Miller logo
  • USM logo
  • Kvadrat logo
  • Clippings logo
  • Native Union logo

Media partners