2019 shortlists

The Cloud Town Convention and Exhibition Centre
by Approach Design

Approach Design designed this project in Hangzhou, China, to be different from most exhibition centres by opening it up with the intention to encourage public use.

The Chinese architects added the new hall to the Hangzhou Cloud Town Exhibition Centre, featuring a running track and sports courts under a green roof. The building is an addition to the large latticed structure that the studio designed for the first stage of the convention centre in 2015. The vast indoor space can be converted into a sports warehouse, Hangzhou's first sports hall, when there isn't an exhibition on. The project aims to maximise the public value of large-scale urban civic buildings by encouraging people to participate in the facilities available.

Architect: Approach Design
Project: The Cloud Town Convention and Exhibition Centre
Shortlisted for: Civic building

Headline sponsors

Sponsors

  • Herman Miller logo
  • USM logo
  • Kvadrat logo
  • Clippings logo
  • Native Union logo

Media partners