2020 results

The Core
by CBRE Netherlands

Stijnstijl Photography

CBRE Netherlands has radically transformed a former garage building into its own headquarters in Amsterdam.

The studio aimed for the highest possible standards in terms of sustainability and health.

Retaining the character of the building was a priority. The design is open, with few internal partitions. There are four zones: the workshop, the client lab, the library and the cafe.

The internal design of the new office creates a healthy working environment, promotes and facilitates collaboration and gives entrepreneurship ample space to flourish.


This project has been longlisted in the large workspace interior category of Dezeen Awards 2020.

Designer: CBRE Netherlands
Project: The Core

See all the projects shortlisted for Dezeen Awards 2020 and vote for your favourites

Sponsors

Media partners