2020 results

CODO
by Loftwork and Shuhei Goto Architects

Winner: Small workspace interior 2020. CODO is a former lecture hall that has been converted into a space for working, meeting and holding leisure events.

The hall had been originally used for in-house events and the studio adapted it into a space that allows people to circulate freely.

The existing space was utilised in all directions and box-like steps were stacked in a staggered formation along the periphery of the room, which left a wide open space in the centre. This created a new "sense of distance" and led to a multi-purpose space.

Judges comments: The judges said that "this - is an interesting approach to socially distanced co-working." They also said that "the project is both spatially intriguing - as well as impeccably detailed."

Designers: Loftwork and Shuhei Goto Architects
Project: CODO
Read more on Dezeen: Shuhei Goto Architects

Sponsors

Media partners