2021

AEtelier
by Studio Anton Hendrik Denys

Photography : Hannelore Veelaert

Studio Anton Hendrik Denys and Steen Architecten have transformed an industrial office building in Belgium by cladding it in corrugated metal and adding colourful graphic interiors.

Anton Hendrik Denys, in collaboration with Steen Architecten, stripped the existing office building in Heverlee back to its core and used the company's corporate identity to create a design that it calls a "contemporary twist on modernism".

The AEtelier office was designed for an IT consulting company in Belgium and contains a combination of private workspaces, meeting rooms, open plan communal areas, and event rooms that can be used for events and conferences.


This project has been longlisted in the large workspace interior category of Dezeen Awards 2021.

Architect: Studio Anton Hendrik Denys
Project: AEtelier

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan
  • dezeen-awards-2021-sponsor-knauf

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire