2021

Refurbishment in Pescateria
by Sunyer Gouveia Studio

Photo by José Hevia

In a small space, all of the walls are eliminated in order to achieve a wide and open atmosphere.

A bright green lacquered box serves as the only distributing element, separating the day and night areas and acting as a container, as if it were a jewellery box.

This sculptural presence evidences the height and amplitude of the space, and it stands out for it preciousness in the details and in the use of materials. The whole intervention establishes a game of contrasts, making the act of living into a sensory experience.


This project has been longlisted in the small interior category of Dezeen Awards 2021.

Designer: Sunyer Gouveia Studio
Project: Refurbishment in Pescateria

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • Norse Projects
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan
  • dezeen-awards-2021-sponsor-knauf
  • Dezeen Awards 2021 sponsor Tom Dixon
  • Kvadrat

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire