2019 shortlists

Expensify Portland Office
by ZGF Architects

Shortlisted for large workspace interior of the year at Dezeen Awards 2019, Expensify Portland Office by ZGF Architects transformed the interior of a century-old bank in Portland, Oregon into the new Expensify headquarters.

The design team partnered with Expensify to create an interior that reflects the tech company’s signature “choose-your-own-adventure” work setting. Every space in the four-story atrium functions as the workplace. The office doesn’t feature traditional workstations or assigned seating, allowing employees to choose where to sit.

Designer: ZGF Architects
Project: Expensify Portland Office
Shortlisted for: Large workspace interior. This award is sponsored by Clippings.
Read more: ZGF Architects

Headline sponsors

Sponsors

  • Herman Miller logo
  • USM logo
  • Kvadrat logo
  • Clippings logo
  • Native Union logo
  • Campari logo

Media partners