2019 results

Slack
by Studio O+A

Shortlisted for large workspace interior of the year at Dezeen Awards 2019, Slack's new headquarters by Studio O+A were designed to represent different landscapes across each of the ten floors.

The Slack Headquarters is located within a 16-year-old building in the downtown district, near gleaming new skyscrapers such as the Salesforce Tower by Pelli Clarke Pelli and The Avery by OMA.

Located within a 16-year-old building in San Francisco’s downtown district, deserts, forests and mountain peaks inspired the design of tech company’s office, which is meant to embody the similarities between hiking a wilderness trail and working.

The space features a variety of spatial stimuli - a network of “trails” composed of work spaces, meeting rooms, private nests and unexpected vistas. To replicate indoors the distinctly outdoor experience of the Pacific Crest Trail, Studio O+A chose a succession of finishes and palettes that subtly suggest changing landscapes.

Designer: Studio O+A
Project: Slack
Shortlisted for: Large workspace interior. This award is sponsored by Clippings.
Read more: Studio O+A

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire