2020 results

Axiom
by Kaizen Architecture

KHOOGJ Photography

Designed by Kaizen Architecture, Axiom is a two-storey boutique gym that resides in a conservation shophouse in Singapore.

The project comprises an indoor cycling studio, an outdoor strength-training zone on a sheltered roof terrace, changing rooms for men and ladies, an individual locker system and a members' hangout lounge.

Responding to the over-use of the industrial style, common to many commercial gyms in Singapore, Axiom is a result of the experimentation of going against the grain.

By applying and juxtaposing unconventional colours, materials and details into the gym space, a dynamic and unique experience is created for the end-user.


This project has been longlisted in the leisure and wellness interior category of Dezeen Awards 2020.

Designer: Kaizen Architecture
Project: Axiom

See all the projects shortlisted for Dezeen Awards 2020 and vote for your favourites

Sponsors

Media partners