2020 results

Mirror Bridge
by L&M Design Lab

L&M Design Lab
Hu Yijie

L&M Design Lab has renovated a ground-floor flat to create a modern and spacious office in Shanghai.

The "time tunnel" brings both lightness and vitality into the once-dark, narrow flat, invoking a feeling of dream and fantasy. The twisted metal surface allows the light to be reflected multiple times indoors, increasing the illumination, as well as creating a magic time-tunnel experience.

The open work area allows the airflow through windows on both sides, which improves the indoor environment significantly. The twisted mirror polished stainless steel vortex connects the north and south, solving the lighting, ventilation and scale problems in one single step.


This project has been longlisted in the small workspace interior project category of Dezeen Awards 2020.

Designer: L&M Design Lab
Project: Mirror Bridge

See all the projects shortlisted for Dezeen Awards 2020 and vote for your favourites

Sponsors

Media partners