2020 longlists

Officina Biasol
by Biasol Studio

Bathroom Vanity Detail
Derek Swalwell

Biasol Studio has converted an art-deco warehouse into its own offices in Melbourne, Australia.

Officina Biasol is an open, light-filled and flexible workplace that supports design excellence and collaboration. The studio designed its workplace to showcase its brand, embody its design philosophy and support its company culture.

The office occupies one level of a former warehouse. A rich palette throughout the studio reflects the firm's love for materials, finishes and colour, and its bold, dynamic approach.

The studio features custom cabinetry with seamless joins and soft curves, as well as marble benchtops and vanities.


This project has been longlisted in the small workspace interior project category of Dezeen Awards 2020.

Designer: Biasol Studio
Project: Officina Biasol
Read more: Biasol Studio

See all the projects shortlisted for Dezeen Awards 2020 and vote for your favourites

Sponsors

Partners

Media partners