2021

L4
by Atelierzero

Atelierzero recently completed a residential project in which two apartments were merged within a typical Milanese casa di ringhiera, where the units overlook an inner courtyard.

Besides the living room area and one of the two bathrooms, the entire space has been completely renovated into a sleek ambience defined by neutral tones, with the restored rooms and connective spaces displaying more full, colour-blocked interiors.

In this new scheme the kitchen is to take up all the scene: the heart of the home and place to be with friends and family is configured as a scenic backdrop.


This project has been longlisted in the small interior category of Dezeen Awards 2021.

Designer: Atelierzero
Project: L4

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan
  • dezeen-awards-2021-sponsor-knauf

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire