2022 results

Earthrise Studio
by Studio McW

Photo by Lorenzo Zandri

Studio McW has designed Earthrise Studio in London, United Kingdom.


This project was the revitalisation of a converted warehouse apartment in East London for climate activists and filmmakers, Jack Harries and Alice Aedy.

Arranged over two floors, the live-work space was designed to seamlessly balance rest and relaxation with the busy operations of Harries and Aedy's media company, Earthrise Studio.

Tucked within a historic shoe factory originally constructed in 1924, Studio McW took a light touch approach to enhance the buildings' original features including large steel windows and trusses, exposed concrete beams, and a double-height pitched roof with overhead glazing.


This project has been longlisted in the apartment interior category of Dezeen Awards 2022.

Designer: Studio McW

Project: Earthrise Studio

Sponsors

  • dezeen-awards-2021-sponsor-google
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • One Hundred Shoreditch
  • Solus

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire
  • Global Design Awards Lab