A woman wearing a Dyson Zone visor and headphones

"Vacuum cleaners require a different approach to accessories" says commenter

In this week's comments update, readers are amused by Dyson's design for a set of noise-cancelling headphones and discussing other top stories.

Technology company Dyson has unveiled a set of headphones with a removable visor designed to be used in urban environments to filter air pollution and reduce unwanted noise.

Named Dyson Zone, the headphones incorporate active noise cancellation to block out urban noise pollution, while a removable plastic visor wraps around the front of the face to filter out allergens, gases and dust.

"Bane has entered the chat"

Readers aren't sold. "Bane has entered the chat..." joked Logomisia.

"This is a violent design," added Diogo Pereira.

Blobtronic continued: "I can't help but feel like Dyson's mood boards consists of references solely from the Power Rangers."

"Dyson hasn't figured out that accessories for your face and vacuum cleaners require a different approach to aesthetics..." concluded Lottie Marshall.

Are you commenters missing the point? Join the discussion ›

Aerial view of Beeah Headquarters in Sharjah
Zaha Hadid Architects completes dune-like Beeah Headquarters in Sharjah

Zaha Hadid Architects "makes insanely complicated construction look effortless" says reader 

Commenters are discussing Zaha Hadid Architects' dune-like design for the headquarters of environmental management company Beeah Group, which has been completed in Sharjah, United Arab Emirates.

"Nothing says 'benchmark for sustainability' like building a huge facility for an environmental management company in the middle of the desert," said Architectureisfrozenfood.

GT replied: "Like the design or not the building makes insanely complicated construction look effortless. Amazing."

"ZHA always demonstrates how an unlimited budget should be handled," added Puzzello. "Bravo."

What are your thoughts on the Beeah Headquarters? Join the discussion ›

Albert Heijn supermaket by XVW Architectuur
XVW Architectuur adds pair of towers to Dutch postwar supermarket

Commenter says Dutch supermarket is "sure to cheer you up on a rainy Monday morning"

Readers are divided over XVW Architectuur's extension and renovation of a supermarket near Rotterdam. The studio added two towers to give it a new "public face".

"Sure to cheer you up on a rainy Monday morning," joked Freddie Lewis.

Oly disagreed: "Simple, practical aesthetic. Interesting... Congrats! Great work!"

"I like it," added Bras Cubas. "I guess it was the most the architects could do, with a black box, limited budget and a lot of other constraints. It is also courageous to pick up commissions like that."

What do you think of the Dutch postwar supermarket? Join the discussion ›

Precht creates four cartoonish "treehouses" for Austrian restaurant

Reader thinks Austrian "treehouses" are "by far one of the best and most joyful projects in a long time"

Commenters are amazed by four tubular Bert dwellings that architecture studio Precht has crafted from bent cross-laminated timber in Austrian woodland.

"This looks a whole-heap-of-fun!" said Sam. "Lovely, would love to visit!"

Archi agreed: "By far one of the best and most joyful projects I've seen in a long time. Beautiful inside and out, and brings back the wonder we should all aspire to. Just found myself smiling when looking through the images."

"Don't tell my wife," concluded Miles Teg. "I think I've fallen in love..."

Have you fallen for the "treehouses"? Join the discussion ›

Comments update

Dezeen is the world's most commented architecture and design magazine, receiving thousands of comments each month from readers. Keep up to date on the latest discussions on our comments page.