The Lookout by Note Design Studio | Dezeen Awards
Tags:

Search results:

Winners

The Lookout
by Note Design Studio

Winner: Small Interior of the Year 2018. Note Design Studio designed The Lookout for Stockholm Furniture Fair 2018 to reveal the design potentials of flooring.

Tarkett asked Swedish design collective Note Design Studio to reinterpret the typical fair stand and show the design potentials of flooring, creating an innovative and welcoming space to explore. The colour palette, combination of materials, colours and shapes were all chosen with the intention to demonstrate the possibilities of flooring materials.

Judges comments: "This project has clever detailing, beautiful aesthetics and is innovative in its transformation of the perception of a once banal interior into one filled with potential."

Designer: Note Design Studio
Project: The Lookout
Winner of: Small interior of the year
Read more: Note Design Studio

Headline sponsor

Sponsors

Drinks sponsor

Media partners