House in Saka by Suppose Design Office | Dezeen

Search results:

House in Saka by Suppose design office

House in Saka by Suppose Design Office

The raised corner of this house in Hiroshima by Japanese architects Suppose Design Office allows light to creep into the interior.

House in Saka by Suppose design office

A cantilevered staircase leads down to the sunken main entrance.

House in Saka by Suppose design office

The ceiling of the entrance thrusts outward over a small courtyard.

House in Saka by Suppose design office

The external structure wraps around three courtyards, shielding them from the street outside while allowing light to enter through the gaps underneath.

House in Saka by Suppose design office

Trees planted at ground level can be seen from windows in the upstairs bedrooms and bathroom.

House in Saka by Suppose design office

The angular interior spaces are dictated by the building's restricted footprint.

House in Saka by Suppose design office

Suppose Design Office have completed a number of other homes in Hiroshima including one with wooden volumes sprouting from a central core and one with triangular terraces squeezed into the space between the inner and outer walls.

House in Saka by Suppose design office

See all of our stories about Suppose Design Office.

House in Saka by Suppose design office
House in Saka by Suppose design office
House in Saka by Suppose design office
House in Saka by Suppose design office

Click above for larger image

House in Saka by Suppose design office

Click above for larger image

House in Saka by Suppose design office

Click above for larger image