2019 shortlists

Slack Tokyo Office
by Suppose Design Studio

Japanese architecture and design studio Suppose Design Office has designed a new office for Slack in Tokyo.
The office also features an “Engawa”, a zone used in traditional Japanese architecture to connect building interiors with natural landscapes. It is the central axis of the office space, spanning the west-facing windows and the various functional spaces.

The office is inspired by collaboration, connection, and co-working with customers. It includes in-house workspaces as well as a guest area, where customers and partners can meet and work with employees.

Located by the Imperial Palace Garden, the office also features an “Engawa”, a zone used in traditional Japanese architecture to connect building interiors with its surrounding natural landscapes. It is the central axis of the office space, spanning the west-facing windows and the various functional spaces, meeting rooms and the cafeteria.

Designer: Suppose Design Office
Project: Slack Tokyo Office
Shortlisted for: Large workspace interior
Read more: Suppose Design Office

Headline sponsors

Sponsors

  • Herman Miller logo
  • USM logo
  • Kvadrat logo
  • Clippings logo
  • Native Union logo

Media partners