2021

EvenBuyer
by Jiangjie Interior Design Office

The designer makes use of the original door opening of the facade, and uses one as the main entrance of the store, while the other three become the floor window

The site of the project is the clinker storage area of the original Shuangliu cement plant.

Four huge cylinder structures are arranged in one line to form the main body of the building, and the internal and the internal interconnection is connected. The designer strives to create a coherent and rhythmic space atmosphere. By placing three boxes in four cylindrical spaces, the space is divided into three parts.The dialogue between delicacy and coarseness, contemporary texture and original texture.


This project has been longlisted in the large retail interior category of Dezeen Awards 2021.

Architect: Jiangjie Interior Design Office
Project: EvenBuyer

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan
  • dezeen-awards-2021-sponsor-knauf

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire