2021

Lar Familiar apartment
by Paulo Moreira Architectures

Ivo Tavares Studio

Lar Familiar apartment was renovated by Paulo Moreira Architectures during the Covid19 pandemic.

In the entrance hall, a transitional area from outside to inside, a small sink and a shoe rack were installed to encourage new domestic habits. The layout includes the living room and kitchen at the front, and the bedrooms at the back, while the communal areas are open and flowing. The concrete pillars and beams have been left exposed and have become part of the spatiality of the flat. The materials used are simple and well-defined: an expressive ceramic floor, white walls and light-coloured wooden panels that provide a cosy feeling.


This project has been longlisted in the apartment interior category of Dezeen Awards 2021.

Designer: Paulo Moreira Architectures
Project: Lar Familiar apartment

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan
  • dezeen-awards-2021-sponsor-knauf

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire