Results

Bicycle parking garage The Hague
by Silo

Winner: Graphic design of the year 2021 and Winner: Design Project of the Year 2021. One of the world's largest underground bicycle parking garages has been built in front of The Hague Central Station in the Netherlands.

The unconventional design concept transforms parking your bike into a museum-like experience. The design aims to enhance comfort and safety for thousands of daily users while promoting cycling as a healthy and sustainable way of life.

Judges' comments: "It speaks to now, and it speaks to the future. It takes so many things into consideration, including human wellbeing, the environment, and how we plan to live in the future as a human race. This project is a nod towards doing things differently with a new focus, by making cyclists' needs the priority·"

Designer:SiloProject: Bicycle parking garage The Hague

Sponsors

  • Dezeen Awards 2021 sponsor Longboard
  • dezeen-awards-2021-sponsor-dodds-and-shute
  • Norse Projects
  • dezeen-awards-2021-sponsor-kingspan
  • dezeen-awards-2021-sponsor-knauf
  • Dezeen Awards 2021 sponsor Tom Dixon
  • Kvadrat

Media partners

  • dezeen-awards-2021-media-partner-stir
  • dezeen-awards-2021-media-partner-detail
  • dezeen-awards-2021-media-partner-ADF
  • dezeen-awards-2021-media-partner-position
  • dezeen-awards-2021-media-partner-designwire
  • dezeen-awards-2021-media-partner-v2com-newswire